WEERT – Jan Dirk Huijser van Reenen heeft speciaal voor de kerstdagen een kerstspecial cocktailbox ontwikkeld.

In de J.D. Cocktailbox zitten ingrediënten voor 6 cocktails(3 soorten x 2). De box bevat ook een cocktailshaker, een maatbekertje en een flyer met uitleg. Het enige wat u zelf mag verzorgen zijn glazen en een grote zak ijsblokjes. Uiteraard heeft Jan Dirk weer verschillende huisgemaakte siropen toegevoegd.

Het leuke aan de cocktailbox is dat het niet alleen heerlijke cocktails zijn, maar ook een leuke ervaring & activiteit of cadeautje. Door de professionele instructievideo’s maak jij binnen no-time zelf de prachtigste top-cocktails voor je vrienden en/of familie. De kerstspecial cocktailbox kost 55,- en wordt persoonlijk bij u thuis bezorgd in Weert of per post verzonden naar de rest van Nederland.

Jan Dirk heeft een expertise in cocktails, maar daarnaast geeft hij ook workshops, faciliteert cateringen, traint bartenders en ontwikkeld cocktailkaarten voor de horeca. Voor meer informatie of een box te bestellen kunt u contact opnemen met Jan Dirk via: 0636203930, via zijn webformulier op zijn website www.jdhospitality.nl of neem een kijkje op zijn instagram: @jan.dirk.hospitality