Foto: JCI Weert

WEERT – Gisteravond mocht Ruud Barends, ambassadeur van Stichting Jarige job, een cheque van bijna 6000 euro in ontvangst nemen. Deze werd uitgereikt door JCI Weert. Het geld is opgehaald met de Duckrace Weert die op 8 juni van dit jaar door JCI Weert werd georganiseerd. Ruud Barends laat weten ontzettend blij te zijn met deze cheque. In de regio Weert/Nederweert kunnen daarmee 170 verjaardagen voor kinderen die leven onder de armoedegrens gerealiseerd worden.

Tijdens de Duckrace gingen duizenden badeenden de strijd met elkaar aan om op de Zuid Willemsvaart als eerste de finish te bereiken. Door diverse sponsorbijdragen en de verkoop van kleine badeendjes werd dit mooie bedrag opgehaald voor Stichting Jarige Job. Daarnaast kregen ook de lokale sportverenigingen, die JCI meehielpen door het verkopen van de lootjes, een deel van de opbrengst. Deze cheques zijn eerder dit jaar uitgereikt. Ook zijn door de winnaars van de business eendenrace cheques van € 750,- uitgereikt aan Turn- en Gymnastiekvereniging Jan van Weert en Kindervakantiewerk Nederweert.