v.l.n.t. wethouder Martijn van den Heuvel, filiaalmanager Hannie Cuijpers en wethouder Wendy van Eijk

De ondernemers persoonlijk leren kennen om een goed beeld te krijgen van de economische situatie in Weert. Daar hebben wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel een speerpunt van gemaakt. Ze daarom bijna wekelijks op bezoek bij een bedrijf. Deze keer bezocht men de Albert Heijn in de Muntpassage en spraken met Hannie Cuijpers, filiaalmanager.

De praktijk laat zien dat de bedrijfsbezoeken waardevol en leerzaam zijn voor beide partijen. Naast enkele grootbedrijven kent Weert een ontzettend sterk en gevarieerd MKB. Vaak met klanten en een orderportefeuille tot ver buiten de regio. Vanuit Weert worden producten en diensten geleverd door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld.