WEERT – Ester Boonen (21) jaar oud doet een greep naar de kroon van Queen Of The Models. Dit is een modellenwedstrijd voor meiden. Er doen nog maar 10 meisjes mee van de 20 en Ester is hier een van. Ester heeft een periode van 9 maanden mogen proeven aan het moddelen leven en vind dit een geweldig ervaring! Ze heeft meer zelfvertrouwen dan voorheen de wedstrijd en heeft fantastiche mensen ontmoet.

Tijdens de wedstrijd heeft ester geleerd;

  • hoe je moet lopen op de catwalk
  • hoe je moet poseren voor de camara (houding en emoties)
  • hoe je een portfolio moet opbouwen
  • hoe je jezelf opmaakt voor een fotoshoot

En nog veel meer….

Zaterdag 27 oktober is de finale van Queen Of The Models dit is wanneer Ester moet laten zien dat ze in die 9 maanden iets heeft geleerd. Er wordt van haar verwacht dat ze nu kan lopen als een model. ze moet 6 keer op en zelfs moet ze 1 keer een dansje doen op i’ts raining men. Je kunt Ester nog helpen, ze staat momenteel op de 2de plek. Maar hier kan  jij iets aan doen, doormiddel van te stemmen via een sms’je! stuur dan na 3010 QOTM 03 en je helpt haar enorm! Wil je nou kijken na de finale dan kan ook! De kosten bedragen 45 euro en je kunt ze bestellen via de queen of the models facebookpagina.

Wil je nou Ester reis persoonlijk volgen dit kan ook je kunt haar volgen op haar instagrampagina: Estertje.x