WEERT – Kenia here we come! Mijn naam is Marlieke Coenen uit Weert. Ik ben 9 jaar werkzaam als preventieassistente in een tandartspraktijk in Weert en vanaf 1 oktober op de poli Kaakchirurgie in SJG in Weert. Vorig jaar is mijn droom uitgekomen en heb ik voor de eerste keer vrijwilligerswerk gedaan in Kenia. Een ervaring om nooit te vergeten!

We hebben als team in twee weken tijd bijna 2200 mensen kunnen behandelen! Een prestatie waar we enorm trots op zijn! Op 25 februari 2019 vertrek ik voor de tweede keer naar Afrika! Samen met de stichting Dutch Dental Care Foundation reis ik weer af naar een school in Kenia om daar vrijwilligerswerk te gaan doen en om zoveel mogelijk kinderen, hun ouders en dorpsgenoten gratis en met eenvoudige middelen tandheelkundige hulp te verlenen. Iedereen uit het team betaalt zelf zijn reis en verblijfskosten. Daarom zoek ik sponsoren die mij een handje willen helpen! Helpt u mij mee? Elke euro is welkom! Mijn doel is om de kinderen op deze school, hun ouders en dorpsgenoten goede kennis te geven over mondhygiëne. Ik wil ze meegeven dat het zeer belangrijk is om van kinds af aan je gebit goed te verzorgen waardoor de kans op problemen hierdoor verkleind wordt. Deze kinderen kunnen dan hun kennis overdragen aan de volgende generatie! Wilt u een steentje bijdragen aan dit mooie project? Dat kan! Sponsor via de GROENE knop! via onderstaande link: https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/YR-ei4qXSDI/marlieke-coenen-kenia-2019/about Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site van de Dutch Dental Care Foundation. www.dutchdentalcare.nl of via facebook: www.facebook.com/dutchdentalcare Liefs, Marlieke