Supermarktmanager Ron Hendrikx en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

WEERT – De Jumbo winkel aan de Friezenstraat 14 in Weert gaat verhuizen. De winkel sluit op zaterdag 16 juni haar deuren. Vanaf woensdag 20 juni zijn inwoners van Weert en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel aan het Sint Jobplein 2. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De winkel wordt ruimer en de indeling overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook komt er een Pick Up Point.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een rijstevlaai uit eigen bakkerij. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een gratis bos Bella rozen (geldig t/m zondag 24 juni). Supermarktmanager Ron Hendrikx vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De nieuwe foodcorner is voorzien van zitjes waar klanten terecht kunnen voor vers belegde broodjes, panini’s, koude snacks, verse sappen, gekoelde dranken en koffie. Liefhebbers kunnen op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Daarnaast krijgt de winkel een ambachtelijke slagerij en een vernieuwde bakkerij met een ruim aanbod aan onder andere desem grootbrood, vlaaien en verse pizza’s.

Nieuw: Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het uitkomt, kan voortaan bij het Pick Up Point. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen.
Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen, als de boodschappen op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan alleen worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en CCO kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verhuizing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Over Jumbo Supermarkten:
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 580 supermarkten, drie Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.