WEERT – De jeugdteams van Basketball Academie Limburg laten zien een mooie ontwikkeling door te maken. Net als afgelopen jaar hebben de jeugdteams zich gekwalificeerd voor de play-offs om het Nederlands kampioenschap. De komende 3 weken zullen de talenten uit Weert hard aan de slag gaan om de Beker mee naar Limburg te nemen.

U14 heeft zich na een laatste spannende wedstrijd als nummer 3 gekwalificeerd voor de strijd om het kampioenschap. De komende 2 weken gaan de jongens tegen Apollo Amsterdam hun best doen om zich opnieuw te kwalificeren voor de finales. U16 wist zich afgelopen weekend te verzekeren van de 2de plek door te winnen van nummer 3 New Heroes. De komende 2 weken mogen ze opnieuw bewijzen dat ze beter zijn dan de basketballers uit Den Bosch. U18 wist met een overtuigende zege van 85-49 in Groningen een plek te bemachtigen bij de beste 4. Als nummer 2 zullen ze het de komende 2 weken net als de U14 opnemen tegen Apollo Amsterdam. Kom jij de jongens ook aanmoedigen? Ze spelen op de volgende datums in Sporthal Boshoven:
28-4-18      Basketball Academie Limburg U14  – vs –  Apollo Amsterdam     14:00
5-5-18        Basketball Academie Limburg U16 – vs –  New Heroes              14:00
5-5-18        Basketball Academie Limburg U18 – vs –  Apollo Amsterdam     16:00