Jeroen van der List heeft een open contract getekend bij Basketball Academie Limburg

WEERT – Maandaag heeft de 25-jarige Jeroen van der List (2m13) een open contract getekend bij Basketball Academie Limburg. De viervoudig winnaar van de Dunk Contest op het DBL All*Star Gala speelde vorig seizoen in Japan bij Shinsu Brave Warriors. Daarvoor was de Center/ Power Forward actief bij EiffelTowers Den Bosch, Aris Leeuwarden, Den Helder Kings, ZZ Leiden en kwam uit voor de Orange Lions.

Jeroen en de Basketball Academie Limburg hebben de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Jeroen is enthousiast over de plannen en het talent dat bij BAL aanwezig is. Daarnaast kijkt hij er naar uit om onder leiding van coach Radenko Varagic en trainingsstaf zich verder te kunnen ontwikkelen. Coach Radenko is zeer verheugd over de komst van Jeroen, “hij brengt lengte, ervaring en is een hele goede schutter”. Mogelijk zal Jeroen morgen al zijn debuut maken in de wedstrijd tegen Den Bosch. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in Sporthal Boshoven in Weert. Mis het dus niet!